понеділок, 4 грудня 2017 р.

Сім’я Біла Гейтса.



Білл і Мелінда Гейтс можуть пишатися не тільки своєю кар’єрою, а й трьома дітьми: Дженніфер, Фібі і Рорі.

Незважаючи на статок Гейтса майже в 90 млрд доларів, дітей важко назвати золотою молоддю. Як і всі їхні однолітки вони здобувають освіту, займаються спортом, зустрічаються з друзями та ведуть активне життя в соціальних мережах. Однак, доступу до багатомільйонних рахунків батьків у них немає.

Старша дочка 21-річна Дженніфер вчиться в Стенфордському університеті та виступає за Американську збірну з кінного спорту. Незважаючи на славу її батька, вона росла в умовах суворих обмежень щодо використання технологій. До 14 років Гейтс не давали дітям користуватися гаджетами.

Єдиний син 18-річний Рорі цього року закінчив приватну школу Лейксайд. Поки невідомо, який інститут вибере Рорі, проте він цікавиться комп’ютерними науками й економікою. Про його особисте життя так само мало відомо. Його однокласники згадують, що він мало чим відрізнявся від однолітків і не полюбляв виділятися, користуючись славою сім’ї.

Молодша дочка 15-річна Фібі вчитися в приватній школі в Сіетлі. Про її інтереси та майбутню професію нічого не відомо, але можна з упевненістю сказати, що її життя мало чим відрізняється від життя простих американських підлітків.

Варто зазначити, що після смерті Білла Гейтса діти не отримають його статки. Всі свої мільярди він заповів на благодійність і медичні дослідження. Діти підтримують батька в бажанні віддати всі гроші нужденним. Після його смерті вони отримають лише по 10 млн доларів, що становить всього 0,01% від його грошей. Мільярдер стверджує, що такі великі статки не принесуть користі його дітям.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...